Info Utile

Cate numere rezultate in urma serviciului, primesc in cele sapte zile?

Toate apelurile pe care le primiti pe parcursul serviciului, va sunt comunicate chiar daca vin de la apelanti diferiti. Trebuie doar sa notati data, ora si minutul la care ati fost sunati, apoi sa ne apelati.

Ce este redirectionarea / devierea apelurilor ?

Redirectionarea apelurilor este o posibilitate oferita din meniul oricarui telefon. Aceasta permite ca un anumit apel sa fie retrimis spre un alt numar, atunci cand noi nu dorim sa raspundem. Redirectionarea poate avea loc la alegerea dvs. atunci cand: apasati tasta ocupat, nu raspundeti, nu sunteti in aria de acoperire sau daca aveti telefonul inchis. Va rugam sa selectati metoda devierea a apelurilor vocale, la tasta ocupat ( tasta NO ), pentru a ne putea comunica ora si minutul la care ati fost sunati.

Redirectionarea, este si ea taxabila ?

Redirectionarea nu este taxabila, atat timp cat apelului deviat de dumneavoastra nu ii este raspuns la destinatia devierii. La serviciul de aflare al numerelor ascunse, nu raspundem numerelor private care va apeleaza cand dati tasta ocupat.

De ce nu putem afla numarul ascuns, avand o cartela prepay Orange sau Vodafone ?

Deoarece redirectionarea este taxabila in unele situatii, iar operatorii Orange si Vodafone nu au certitudinea ca, in momentul devierii apelului, dumneavoastra veti avea credit pe cartela. Devierea apelurilor de pe cartela prepay Cosmote este posibila atat timp cat aveti credit suficient pentru a initia un apel.

De ce nu putem afla un numar ascuns care v-a sunat in trecut?

Deoarece noi nu avem acces la o baza de date a uneia dintre companiile de telefonie, din acest motiv nu va putem da nici numele apelantului. Noi decriptam apelurile ajunse prin redirectionare.

Sugestii:
* Dati ocupat numai numerelor private, pe parcursul serviciului.
* Nu va grabiti sa instiintati prea multe persoane de activarea serviciului, aceasta informare ar putea reduce probabilitatea de a mai primii apeluri anonime. In multe situatii, cineva foarte cunoscut efectua apelurile anonime.
* Dupa primirea numarului de la noi, nu va incurajam sa sunati imediat la acel numar, asteptati sa primiti mai multe apeluri, pentru o confirmare temeinica.
* Dezactivati optiunea de redirectionare imediat ce perioada stabilita a serviciului s-a incheiat, dupa aceasta perioada apelurile primite catre acest serviciu prin redirectionare pot fi taxate.